STORMSUITEN I FYRHUSET

English     Deutsch

Stormsuiten fyller hele øverste etasje av hovedhuset på Kråkenes Fyr . Den består av soverom med dobbeltseng, spisestue med utsikt til selve fyrlykten, stue, kjøkkenkrok og bad. Maks 4 personer i samme familie/kohort kan leie Stormsuiten samtidig.

PRISER PR DØGN HELE STORMSUITEN

  • PRIS 2021: medlem DNT kr. 1700,- / ikke medlem kr. 2000,-

Pris er inkludert sengetøy og handkle for 4 personer

Vi selger også gavekort for opphold. Send oss en mail til ytre.nordfjord.turlag@gmail.com så ordner vi det.

INFO STORMSUITE/FYRHUS

  • Hele tredje etasje i fyrhuset til rådighet, soverom, dagligstue med sovesofa, spisestue, bad og kjøkkenkrok med vask, kokeplate, mikrobølgeovn, kaffemaskin og vannkoker. Dekketøy finner dere i skapet i stua.
  • På soverommet kan en ikke bruke medbrakt sengetøy, lakenpose eller sovepose. Det ligger poser med sengetøysett på sengen som en skal bruke. Dette sengetøyet skal en ta over det som ligger på fra før. Mer sengetøy finner dere i skapet i dagligstuen.
  • I det andre skapet finner dere kluter, vaskemidler, støvsuger og bøtter.
  • Ved avreise må en ta av brukt sengetøy, Brukt sengetøy og håndkle legges i sekkene på vaskerommet i første etasje. Kluter og kjøkkenhandkle legges i merka korger.
  • Avfall legges i avfallsbeholdere i boda oppe ved fyret. Vennligst sorter avfallet. Vi kjører avfallet til gjennbrukstasjon.
  • Sette alt på plass der en fant det.
  • Ekstra viktig at alle gjør skikkelig rent etter seg for å unngå spredning av Covid-19. Særlig bad/dusj og kjøkken. Les sjekkliste for vask i Suiten. RENGJØRING ER IKKE INKLUDERT I PRIS
  • Lading av Elbiler er ikke tillatt.
  • Kjøring til og fra fyret kun for av og pålessing, unntatt bevegelseshemmede. Parkering på parkeringsplassen ca 350 m før fyret.

For booking bruk linken under eller kontakt oss på ytre.nordfjord.turlag@gmail.com

AVBESTILLINGSREGLER:

Endring eller avbestilling senest 5 dager før ankomstdag 100% refusjon inntil 5 dager før ankomst.Ingen refusjon mindre enn 5 dager før ankomst.

Ved avbestilling eller endring send en mail til ytre.nordfjord.turlag@gmail.com med kopi av kvittering. Eller bruk “min side” i vårt bookingsystem.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s